INGREDIENTS "borretane" onions
grated bread
pine kernels
salt
pepper
paprika
olive oil
Clean the onions and cut them in halves on the large side; put them in an oven pan, dust them with a little of grated bread, add salt, pepper and a bigger amount of paprika. On each side of the onion put two or three pine kernels; cover with a little olive oil and put in the oven already heated up at 180° for about 15 minutes (it depends on the onions'size); serve hot..
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INGREDIENTI
cipolle borretane
pane grattuggiato
pinoli
sale
pepe
paprika
olio extra vergine d'oliva
Pulite le cipolle e tagliatele a metà sul lato largo; disponetele su una pirofila, spolverizzate con poco pane grattuggiato, salate, pepate, aggiungete abbastanza paprika, su ogni metà cipolla mettete due o tre pinoli; coprite con un filo d'olio d'oliva e infornate a forno già caldo a 180 gradi per circa un quarto d'ora (dipende dalla grandezza delle cipolle); servite calde.
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